De Beemden 6

5289 VT  Liempde

M 06-4055 8527

E info@ak-interieurontwerp.nl

I www.ak-interieurontwerp.nl

Verkoopstyling

AK-Interieurontwerp en Verkoopstyling

is gecertificeerd volgens het concept van House of KIKI; dit staat voor een praktische en doeltreffende aanpak. Met een klein budget en zoveel mogelijk gebruik makend van uw eigen meubelen en accessoires kan een styling van uw huis net dat beetje extra geven waar de potentiële koper voor valt. Geen ingewikkelde rapporten, maar een directe en doelgerichte aanpak die binnen een dag resultaat laat zien.

Werkwijze & Tariefstelling

Na een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis wordt een afspraak gemaakt om zo snel mogelijk te beginnen. In circa 4 uur ga ik met u aan de slag. Uw woning krijgt een neutrale uitstraling zodat het een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Door middel van toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels worden positieve eigenschappen van uw woning benadrukt. House of KIKIEventuele gebruikte accessoires zijn niet bij het tarief inbegrepen, maar deze kunt u indien gewenst direct overnemen.
Prijs: vanaf € 295,- incl. BTW

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning zodat deze sneller verkocht wordt tegen de beste prijs.

Wist u dat 90% van de kopers beslist binnen een minuut: wel of niet kopen. Puur op gevoel. Bij het verkopen van uw huis is de presentatie dus van essentieel belang. In dit vak gaat het verder dan het "opschonen" van uw huis en een bos bloemen op tafel zetten.

Voor

Na

Finishing touch

Na de basis restyling wordt gekeken wat er nog gedaan zou kunnen worden om het compleet te maken, bijvoorbeeld: een muurtje schilderen, extra accessoires aanbrengen of de tuin opruimen. Dit kunt u zelf doen of uitbesteden aan ons; daarvoor maken wij een passende offerte.

Na de finishing touch is uw huis klaar voor een fotosessie en kan de presentatie op internet of bij de makelaar beginnen!